2013. szeptember 12., csütörtök

Glamour-napok és egy kis tanácsadás

Sziasztok!

Mára két újságos bejegyzés is jutott, hát ez egy ilyen nap lett. 


Végre kapható a Glamour októberi száma, ami tartalmazza a szokásos kuponfüzetet. :) Én addig nem is tervezek újabb ruhákat venni. Hogy meddig? Október 11.-12.-13.-ig, mivel akkor lesznek a Glamour napok. 

Ahová tuti benézek: C&A, H&M (bizony ám), Mango, New Yorker, Orsay, Camaieu, Takko, Tchibo, Intimissimi, Carpisa, Vision Express, Hervis, Bomb Cosmetics, The Body Shop, Müller, DM (50% lesz az Alverde termékekre, most beszerzem ezt a transzparens púdert, amiről írtam már), Flormar. 

Én a Corvin plázába, a Westendbe és az Aréna plázába veszem majd az irányt. 

Mindenkinek azt ajánlom, hogy kényelmes ruhában menjen, rétegesen öltözködjön. Készüljetek fel lelkileg a tömegre.
Én szeretek péntek délelőtt menni, amikor még kevesen vannak. Esetleg nem előtte való nap átfutni a kínálatot.
Vigyetek magatokkal vizet. A legtöbb helyen van már csomagmegőrző így nem kell magatokkal cipelni mindent.
Sokan elcsábulnak ilyenkor a gyors kajákra, viszont azzal nem számolnak, hogy utána olyan lesz a hasuk, mint ha ólom lenne benne, arról nem is beszélve, hogy 1 óra után nagyon éhes leszel, miközben tele vagy még.

Érdemes átnézni a ruhatárunkat, hogy mi az amire szükségünk van az őszi-téli időszakra és csak azt megvenni, ami tényleg szükséges. :)

Például: 
  • Ha sok szoknyád van, amit szívesen hordanád ősszel-télen is, akkor érdemes egy vagy kettő jó minőségű (vagyis nem megy szét 3 mosás után), minimum 150-180 denes harisnyát venni.
  • Szép felsőket vettél a nyáron és ugyan vékonyak, de szeretnéd hordani őket, akkor érdemes egy derékmelegítőt vagy ami még jobb egy body-t (pl.: Intimissimi) venni. Feléjük egy V kivágású hosszú ujjú felső jöhet.
  • Van egy szuper csizmád, de nincsen hozzá nadrágod? Akkor érdemes előre megszabni, hogy csak csőszárúakat jöhetnek szóba, mert ezt a fazont mással is tudod párosítani, téli időkre való tekintettel, egyből derék fazont venni, illetve fontos, hogy beférjen alá egy harisnya is. :)
  • Ha most szeretnél kedvezményesen kabátot venni, akkor semmiképp se válassz passzos, szűkebb fajtát, mert amikor télen, 2 póló, 2 pulcsi + sál lesz rajtad, akkor tuti nem fogsz beférni alá. Márpedig a boltban jó esetben 1 póló, 1 pulcsi lesz csak rajtad.
  • Figyeljetek a színekre, hogy passzoljon a többi ruhához. Bosszantó tud lenni egy neon sárga harisnya, miközben minden ruhád rózsaszín.
  • Ne vegyél meg ruhát úgy, hogy az kicsi rád (kivéve, ha tényleg nagy fogyásban vagy régóta), csak azért mert már csak az az 1 méret van, és annyira aranyos.
  • Ne vegyetek nyári ruhákat mondván, hogy jó lesz jövőre. Arra ott lesznek a tavaszi kedvezményes napok.
  • Ha egy cipő nem tűnik túl eső, illetve sár állónak, akkor felesleges pénz kidobás lesz, amikor már 5x beázott, Te pedig felfáztál és még több pénzt fogsz kidobni gyógyszerekre.
  • Nem kell egy 3. fekete melltartó csak azért mert máshol van rajta a csipkés rész. Inkább néz ki egy csinos felsőt helyette. :)

Néhány válogatás pulcsikra, kabátokra:



Kabátok


Kabátok by viktoria-gellert featuring a tall leather jacket



♥ Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés! :) Ti mit terveztek venni? ♥

1 megjegyzés: